Products landing page banner

Kleenex® advies

Welke artikelen wil je lezen?

Brand

COVID-19 of hooikoorts?

Ontdek het verschil in symptomen, zodat je als hooikoortspatiënt kunt genieten van een beetje comfort in deze COVID-19-tijden.

Plus d'info
Brand

Allergieën & angst

Stress en angst zijn nauw verbonden met allergieën. Ze leiden niet alleen tot de ontwikkeling ervan, maar spelen ook een rol spelen bij het verergeren van symptomen. Kom er meer over te weten met Kleenex.

Plus d'info
Brand

Hooikoortstips

Ontdek hoe je hooikoortssymptomen en -hygiëne in balans houdt met de Kleenex hooikoortstips.

Plus d'info
Brand

Allergieën thuis en binnenshuis

Het hooikoortsseizoen is vooral moeilijk voor mensen met allergieën, zelfs binnenshuis. Kom meer te weten over allergieën binnenshuis met Kleenex.

Plus d'info
Brand

Allergieën tijdens een lockdown

Hooikoortspatiënten kijken nu al op tegen de zomermaanden. Dit jaar viel het zonnige weer samen met de lockdown, wat de situatie verergerde...

Plus d'info
Brand

Omgaan met allergieën buitenshuis

Voor hooikoortspatiënten kan het buitenleven ontmoedigend zijn. Leer er met Kleenex mee omgaan.

Plus d'info
Brand

Allergiemythen ontkracht

Het is niet makkelijk omgaan met allergieën binnenshuis tijdens een lockdown. Voor je gemoedsrust hebben we enkele veelvoorkomende allergiemythen ontkracht.

Plus d'info
Brand

Mondkapjes dragen en hooikoorts

Het dragen van een mondkapje kan oncomfortabel zijn als je last hebt van hooikoorts. We bespreken wat tips over hoe je om kunt gaan met angst bij het dragen van een mondkapje als je allergisch bent.

Plus d'info

Welk Kleenex® product zoek je?

Products_Toilet paper roll

Tissues

Al jaren helpen wij bij het verzachten van een gevoelige neus of verkoudheid. Kleenex® biedt een vleugje comfort en bescherming, altijd en overal. Zoek een Kleenex®-tissue voor elk moment.

Vochtige tissues

Of je nu een vieze mond schoonmaakt of je handen afveegt, Kleenex® is er voor je. Met de tissues voor onderweg, kun je er zeker van zijn dat je de dag vol vertrouwen tegemoet gaat.

Products washlets image

Hygiëne

Bij Kleenex® is productinnovatie gebaseerd op de wensen van onze klanten. Daarom hebben we een reeks nieuwe producten ontwikkeld die voldoen aan uw hygiënebehoeften. Ontdek het NIEUWE Kleenex® Proactive Care-assortiment.