Articles deatil banner Articles deatil banner

Allergiemythen ontkracht binnenshuis

Het ontkrachten van veel voorkomende allergiemythen in huis

Het is niet makkelijk omgaan met allergieën binnenshuis tijdens een lockdown. We brengen meer tijd thuis door. Allergieën kunnen worden verergerd door stof, stuifmeel en zelfs je geliefde huisdieren! Om de zomer toch zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we enkele van de meest voorkomende mythes over allergieën binnenshuis ontkracht. Zo kun je wel genieten van het zomer- en hooikoortsseizoen...


1.Ben je binnenshuis beschermd tegen stuifmeel?

  • NEE
  • Helaas niet! Stuifmeelallergieën kunnen via openstaande ramen of deuren het huis binnendringen, dus probeer ze gesloten te houden, hoe warm het ook is. Het stuifmeelgehalte stijgt 's avonds. Houd alles gesloten om symptomen van hooikoorts tegen te gaan. Dit is zo belangrijk.

2.Kunnen allergenen in je haar en op kleding blijven plakken?

  • JA
  • Allergenen zoals haren van je huisdieren, huisstof en stuifmeel kunnen allemaal aan de vezels in je kleding, haar en zelfs je huid blijven zitten. Als voorzorgsmaatregel heeft het zin om de deuren van de garderobekast gesloten te houden, om te voorkomen dat allergenen op je kleding terechtkomen. Je omkleden en douchen als je thuiskomt werkt ook goed.

3.Dragen huisdieren allergenen mee?

  • JA
  • Grappig en donzig als ze zijn, huisdieren kunnen zich schuldig maken aan het dragen van stuifmeel en stof in hun vacht. Wat helaas betekent, dat al die beestjes een allergische reacties bij jou kunnen veroorzaken. Beperk interacties met je huisdier tot de keuken en laat ze zeker niet in je slaapkamer of op het meubilair! We brengen meer tijd thuis door dan ooit tevoren, dus het is belangrijk om te weten hoe je je leefruimte zo comfortabel mogelijk kunt maken. Niezen is niet altijd te vermijden. Daarom zorgen de verschillende producten van Kleenex® ervoor dat je op elke situatie bent voorbereid. Met een vleugje comfort. Alle inhoud en adviezen worden verstrekt namens Allergy UK, in samenwerking met Kleenex®

Welk Kleenex® product zoek je?

Products_Toilet paper roll

Tissues

Al jaren helpen wij bij het verzachten van een gevoelige neus of verkoudheid. Kleenex® biedt een vleugje comfort en bescherming, altijd en overal. Zoek een Kleenex®-tissue voor elk moment.

Vochtige tissues

Of je nu een vieze mond schoonmaakt of je handen afveegt, Kleenex® is er voor je. Met de tissues voor onderweg, kun je er zeker van zijn dat je de dag vol vertrouwen tegemoet gaat.

Products washlets image

Hygiëne

Bij Kleenex® is productinnovatie gebaseerd op de wensen van onze klanten. Daarom hebben we een reeks nieuwe producten ontwikkeld die voldoen aan uw hygiënebehoeften. Ontdek het NIEUWE Kleenex® Proactive Care-assortiment.