Kleenex® Allergy Comfort™

Bijzonder zacht. Ultra-absorberend.

Ontdek het Kleenex® Allergy Comfort ™ assortiment

Kleenex® Allergy Comfort™ tissues zijn ontwikkeld om je allergiesymptomen te verzachten. Onze tissues zijn bijzonder zacht en ultra-absorberend en kunnen veilig worden gebruikt rondom de ogen. Je kunt je allergieën met vertrouwen te lijf gaan.

Product kenmerken

0% toegevoegde geurstoffen, lotions, kleurstoffen of inkt
Oogheelkundig getest waardoor ze veilig te gebruiken zijn rond de ogen
Kleenex® Allergy Comfort ™ tissues zijn hypoallergeen en worden geproduceerd met gepatenteerde technologie die pluisvorming en stof vermindert.
Verkrijgbaar in een handige verpakking, groot genoeg voor het hele gezin.

EmptyView

Hoe kunnen deze producten jou helpen?

Kleenex® Allergy Comfort™ tissues
Ga je allergieën met vertrouwen te lijf. Bijzonder zachte tissues en ultra-absorberend.

Wilt u meer leren van de FAQs ?

Kleenex®  Allergy Comfort is een nieuw product specifiek bedoeld om comfort te bieden bij de symptomen van een loopneus en tranende ogen, die doorgaans voorkomen bij mensen met een allergie. Het Kleenex®  Allergy Comfort™ assortiment bevat vochtige tissues.  Ze zijn dermatologisch getest, zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen en inkten, en zijn tevens oogheelkundig getest, zodat ze geschikt zijn voor gebruik rondom de ogen.  Kleenex®  Allergy Comfort™ tissues zijn bijzonder zacht en ultra-absorberend en bieden direct comfort bij de symptomen van loopneus en tranende ogen. Ze zijn hypoallergeen en worden geproduceerd met een gepatenteerde technologie die pluisvorming en stof vermindert.

Kleenex® Allergy Comfort is een nieuw product, speciaal bedoeld om comfort te bieden bij een loopneus en tranende ogen. Doorgaans voorkomend bij mensen een allergie.   Het product is echter geen medisch hulpmiddel en heeft geen medicinale werking, wat betekent dat het zelf geen actieve werking heeft tegen allergiesymptomen.

Oogheelkundig getest betekent dat het product is getest onder toezicht van een gecertificeerde oogarts, voor veilig gebruik rondom de ogen.