5 tips om je snel beter te voelen

De dagen zijn alweer wat langer en heel langzaam gaan we de zomer tegemoet. Toch horen we om ons heen nog steeds de een na de ander hoesten en proesten of met de griep onder de wol kruipen. Wat kun je het beste doen om ziek worden te voorkomen of om je snel weer beter te voelen?

 

  1. Rust uit. Dat is het allerbelangrijkste als je merkt dat je vecht tegen een verkoudheidof griepvirus. Slaap helpt je weerstand zo hoog mogelijk te houden.
  2. Eet gezond, met name genoeg vitamine C. Start je dag bijvoorbeeld met vers sinaasappelsap, kies als tussendoortje voor een kiwi en maak ’s avonds een lekkere maaltijd met bijvoorbeeld rode paprika, broccoli of boerenkool; allemaal toppers als het gaat om vitamine C.
  3. Denk eraan dat oppervlaktes zoals deurknoppen op je werk of op school een bron zijn van besmetting met een virus.Was vaak je handen om te voorkomen dat je ziek wordt. Zeker als je op een plek bent waar veel mensen zijn.
  4. Heb je het eenmaal toch te pakken? Gun jezelf de beste verzorging met Kleenex® Balsam + Menthol. Deze tissues en zakdoekjes bevatten een laagje verzachtende calendula olie, hierdoor zijn ze niet alleen heerlijk zacht, maar voorkomen ze ook een rode, schrale neus. En een vleugje menthol in elke tissue helpt je een stuk vrijer te ademen!
  5. Neem de tijd. Gemiddeld kost het wel een week om te herstellen van een griep en het kan twee weken duren voordat je weer helemaal opgeknapt bent. Heel frustrerend met een volle agenda en duizend dingen te doen, maar probeer je erbij neer te leggen.

 

Je voelt je vast snel beter!

 Kleenex Balsam Menthol content

 

Cookie-instellingen